NYÅRSGOURMET

Nyårsgourmet

DET BLIR ETT FYVERKERI AV SMAKER!

njut av ledigheten och fundera på vilka Nyårslöften som kickar igång efter tolvslaget. Vi förbereder din fyrarätters nyårsmiddag som du kan njuta av hemma.

 

Hämtas 30-31 /12 

4-rätters nyårssupé


Snacks:

Skagenröra på handskalade räkor med Kalixlöjrom på bageriets crostini

 

Förrätt:

Hummersoppa & färsk hummer med krispig gurka,

Gravad citron& champagneemulsion

 

Varmrätt:

Reninnerfilé från Norrbotten med timjanbakad hasselbacksfondant, päroncognacsås

samt delikatesslökar, äpple & haricotsverts

 

Dessert:

Michel Cluizel mjölkchokladmousse med brownie samt vildhallonkompott  

PÅSENS INNEHÅLL:

  • Recept och vägledning

SNACKS

  • Skagenröra på

    handskalade räkor

    med Kalixlöjrom

    Bageriets surdegs

    crostini






------------------------

FÖRRÄTT


  • Färsk kokt hummer
  • Egenkokt Hummerfond
  • Grädde norrmejerier
  • Ämnesgurka
  • Gravad citron & champagneemulsion




------------------------

Clotilde Davenne

Brut Extra Crémant de Bourgogne

nr: 7725

VARMRÄTT

 

  • Reninnerfilé
  • Haricotsverts
  • Röd steklök
  • Äpple
  • Backtimjan
  • Vitlök
  • Fondantpotatis
  • Päroncognacsås


-----------------------

Gérard Bertrand Château L'Hospitalet

La Réserve Rouge,

nr: 73142

DESSERT


  • Chokladmousse med brownie samt vildhallonkompott







------------------------

Domìni Veneti

Recioto della Valpolicella Classico, 2020

Nr: 2304

Har du funderingar över ALLERGENER?

Ring 0920-220002 vid frågor.