Fördrink:
Fizzy Lingon
Snacks:
Pumpakräm på crostini, ädelost, picklade blåbär & svartkålskrisp
Förrätt:
Enbärsgravad röding, havtorn & ingefärsglaze, chips på rotfrukter, äpple samt rökt citronemulsion
eller
Råbiff på nymald flankstek från Norrbotten med picklad Pippino svamp, kapris, scharlottenlök, frasig mandelpotatis samt granemulsion.
Varmrätt:
Bakad hälleflundra med mandelpotatis & lökpuré, apelsinbakad majrova & brysselkål, ponzumarinerad forellrom samt skaldjurssås med saffran
eller
Reninnanlår med blomkålspuré, grillsmörsconfiterad purjolök, friterad jordärtskocka, stjärnanispicklad rödkål samt apelsin & kanelskysås
Dessert:
Vit glöggmousse med blåbärskompott, mandelcrumble & yoghurtsorbet
Pris:
4-rätters meny 795:-
Fördrink 155:-
Vinpaket (3 viner) 495:-
Snaps 100:-
Vänligen meddela eventuella allergier!
Fler än 6p?
Maila er förfrågan här nedanför