JULFEST

Fördrink:

Fizzy Lingon


Snacks:

Pumpakräm på crostini, ädelost, picklade blåbär & svartkålskrisp

 

 

Förrätt:

Enbärsgravad röding, havtorn & ingefärsglaze, chips på rotfrukter, äpple samt rökt citronemulsion 

eller

Råbiff på nymald flankstek från Norrbotten med picklad Pippino svamp, kapris, scharlottenlök, frasig mandelpotatis samt granemulsion.

 

 

Varmrätt:

Bakad hälleflundra med mandelpotatis & lökpuré, apelsinbakad majrova & brysselkål, ponzumarinerad forellrom samt skaldjurssås med saffran   

eller

Reninnanlår med blomkålspuré, grillsmörsconfiterad purjolök, friterad jordärtskocka, stjärnanispicklad rödkål samt apelsin & kanelskysås

 

 

Dessert:

Vit glöggmousse med blåbärskompott, mandelcrumble & yoghurtsorbet

 

 

 

Pris:

4-rätters meny         795:-

Fördrink               155:-

Vinpaket (3 viner)     495:-

Snaps                  100:-

 

Vänligen meddela eventuella allergier!



Fler än 6p?

Maila er förfrågan här nedanför