Helggourmet

 

HELGGOURMET®- påse



Med helggourmet slipper du

helgstressen med lyckad middag!

v.13 27-28/3

 

KRYDDRUBBAD SVENSK PREMIUM ENTRECOTE   

Serveras med timjanrostad amandinnepotatis, grönsparris, bakad tomat och vårlök samt rökt paprikaemulsion  


PÅSENS INNEHÅLL v.13 27-28/3

  • Recept & vägledning
  • Kryddmarinerad Svensk premium entrecote
  • Amandine potatis
  • Grönsparris
  • Knipplök
  • Kvisttomater
  • Backtimjan
  • Vitlök
  • Rökt paprikaemulsion

 

    349 sek (2 personer)



VINTIPS! CASTELFORTE NR 5352

ÖLTIPS! Bottenvikensbryggeri Aftonrodnad Nr 3429

 

TILLVAL:


TAPAS 100KR/2 PERS

Chark & Ostbricka att avnjuta medan ni lagar maten– eller som förrätt.

 

HELGDESSERT 59 KR/ST

Hallon & körsbäsmousse, chokladkaka, vaniljpannacotta