Helggourmet

 

HELGGOURMET®- påse



Med helggourmet slipper du

helgstressen med lyckad middag!


V.39 25-26/9


LÖNINGSPÅSE & VILTVECKOR

Renracks från Norrbotten serveras med pepparsås, gratäng på eko amandinepotatis, jordärtskocka samt rotfrukter med 24 mån lagrad Svecia samt ragu på harcotsverts & mangold


PÅSENS INNEHÅLL

  • Recept & vägledning
  • Renracks Norrbotten
  • Pepparsås
  • Jordärtskocka
  • Röd morot
  • Persiljerot
  • Mattesbäckens ekologiska mangold
  • Eko Amondine potatis
  • Vitlök, schalottenlök
  • Färsk rosmarin
  • Grädde Norrmejeri
  • Haricotsverts
  • 24 mån Svecia ost

     

    TAPAS 100KR/2 PERS

    Chark & Ostbricka att avnjuta medan ni lagar maten– eller som förrätt.


    HELGDESSERT 59 KR/ST

    Norrbottniska hjortron med vaniljbavaroise och crumble