Helggourmet

 

HELGGOURMET®- påse



Med helggourmet slipper du

helgstressen med lyckad middag!


v.3 22-23 januari

 

ÖRTRUBBAD OXFILÉ MED HASSELBACKSROTSELLERI

Vitlöksfrästa haricotsverts, delikatesslökar samt Amaronesky

 

PÅSENS INNEHÅLL

  • Recept & vägledning
  • Oxfilé
  • Amaronesky
  • Rotselleri
  • Örtrubb
  • Smör
  • Delikatesslökar
  • Haricotsverts
  • Vitlök
  • Persilja


    349:-/påse (2 personer)

     

    Vintips!

     NR: 6586

    Cono Sur, Cabernet Sauvignon Carmenere Organic, 2018


    TAPAS 100KR/2 PERS

    Chark & Ostbricka att avnjuta medan ni lagar maten– eller som förrätt.


    HELGDESSERT 59 KR/ST

    ”Prinsesstårta”

    Hallon/Åkerbärskompott, Mascarpone & Vaniljmousse, sockerkaka, mandel.

      


    RÅBIFF-KITT "KOREAN STYLE" 199KR/2 PERS

    på nymald norrbottnisk flankstek

    Med Sesam och Gochugaru majonäs, Yukhoe marinad, pinjenötter, vårlök och päron.


    SURDEGSBAGUETT 39:-/st