Helggourmet

 

NYÅRSGOURMET-Påse! UTLÄMNING 29-31/12

 

Förrätt:

Örtsmörgratinerad nykokt hummer med grillad avokado & hjärtsallad samt citron

 

Varmrätt:

Oxfilé Wellington med tryffelduxelle serveras med persiljerotpuré, sparrisbroccoli, haricots verts , schalottenlök samt portvinsås

 

Dessert:

Dulce de lechemousse, hallon, vanilj & Champagnekräm

 

Innehåll: 29-30/12 2018

Recept och vägledning

Nykokt färsk hummer

Örtgratineringssmör

Avokado

Hjärtsallad

Citron

Oxfilé Wellington med tryffelduxelle

Persiljerot

Kvisttimjan

Potatis

Sparrisbroccoli

Haricots verts

Schalottenlök, Vitlök

Portvinsås

Dulce de leche-mousse, hallon, vanilj & Champagnekräm

 

495 sek/ person

OBS! Påsen säljs endast som hel meny och packas och beställs för två personer.

 

Tapas bricka att avnjuta medan ni lagar eller till välkomstdrinken

100:-/2p

Hemmagastrobageris härliga surdegsbaguette till den gratinerade hummern. 39:-/st

 

Vintips! Förrätt: Champagne Nr 7350, Varmrätt: 22300 alt 72399, Dessert: 5364

 

 

 

Helggourmet® Påse!

 

Kryddstekt Norrbottnisk reninnerfilé med Västerbottenost gratinerad potatis och jordärtskockagratäng, schalottenlöksfrästa haricotsverts samt mustig rödvinssås

 

Påsens innehåll: v.50 14-15/12

Recept & vägledning

Norrbottnisk Reninnerfilé

Hemmagastronomi viltkrydda

Mustig rödvinssås

Jordärtskocka

Röd morot

Outinens potatis

Haricotsverts

Schalottenlök

Grädde Norrmejeri

Vitlök

Färsk Rosmarin

VINTIPS! RUTINI NR 3305

CABERNET FRANC, 2016

 

349 sek (2 personer)

 

Tillval:

Tapas att avnjuta medan ni lagar eller som förrätt. 100:-/2p

Helgdessert 59:-/st

Pepparkakbavaroise ,citronkräm samt chokladsmul

 

 

(Reservation för små ändringar i råvarulistan pga tillgång)